Majoitus Hurtan Holvissa!

Tervetuloa majoittumaan Hurtan Holville!

Nyt sinun on mahdollista majoittua Hurtan Holvilla. Meidän tiloistamme löydät neljä vasta remontoitua huonetta. Jokainen huone kätkee sisälleen toisistaan erottuvan tunnelman. Huoneiden lisäksi käytössäsi on ruokailutilat, keittiö, saunaosasto ja kaksi WC:tä. Jokaisesta huoneesta löydät parisängyn, mutta tarvittaessa voimme järjestää huoneeseen lisävuoteen. Majoitukseen sisältyy aamupala, saunaosaston vapaa käyttö ja huonesiivous!

Majoituksen hinta on 145,00€ / yö.
Lisävuoteen kanssa + 40,00€ / yö.

  

Huoneet:

1. Kipinä

Tästä huoneesta ei tunnelmaa puutu. Viininpunaiset tapetit tuovat kipinöivän tunnelman huoneeseen. Tämä on täydellinen valinta pariskunnille. Huone sisältää parisängyn, sohvan, kaksinojatuolia ja lipastot.

 

2. Usva

Tässä huoneessa pääset rauhoittumaan arjen kiireiltä. Huoneen luonnonläheiset sävyt tuovat ihanan rauhallisen tunnelman. Luonnonvalo pääsee sisään ikkunoista, ja valaisee näin kauniisti. Huone sisältää parisängyn, pöydän, sohvan ja nojatuolit.

 

3. Auringonnousu

Tämä huone on täynnä eloisaa ja pirteää energiaa. Huone sopii täydellisesti seikkailevalle majoittujalle. Huoneessa olevalle ikkunalaudalle voit istahtaa ja nauttia auringonpaisteesta. Huone sisältää parisängyn, lipastot, pöydän ja nojatuolin. Huone on tilava, joten sinne on mahdollista majoittaa lisävuoteella.

 

4. Tyyni järvi

Tämä huone huokuu rauhallisuutta. Sinisensävyiset tapetit ja huoneeseen pääsevä luonnonvalo antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja unohtua hetkeksi arjen kiireiltä. Huone sisältää parisängyn, lipaston ja nojatuolin. Tämä huone on muita huoneita hieman pienempi.

 

Varaaminen ja majoitus

Huoneen varaaminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse.

                           Puh. 045 345 7919
                           Sähköposti. hurtanholvi29@gmail.com

Soittoaika puheluille on arkisin 8.00 – 16.00.
Sähköpostiviesteihin vastaamme arkisin vuorokauden kuluessa.

Majoittuminen onnistuu Lounaskahvila Hurtan Holvin aukioloaikoina. Saatte avaimet ja ohjeet kassan kautta. Aukioloaikojen ulkopuolella majoittuvat henkilöt saavat ohjeet sähköpostiinsa tai puhelimeensa.

Lisätietoja huoneisiin, varaukseen tai majoittumiseen liittyet saat soittamalla tai laittamalla meille sähköpostia!

Yhteystiedot

Lounasravintola Hurtan Holvi

Simo Hurtan katu 11

81700, Lieksa

puh. 045 345 7919

hurtanholvi29@gmail.com

info@vartiaistenpalvelut.fi

 

Aukioloajat:

Maanantaista Lauantaihin

9:00-16:00

Lounas tarjolla

10:30 - 15:00